"Bryt samarbetet med S"

Publicerat: september 27, 2010 i Alliansfritt Sverige, Socialdemokraterna

Man slutar inte att förvånas. Som jag skrivit förut som i bl.a. inlägget Vår historia så vill jag väcka folket. Varför har vi anknytning som facklig organisation till Socialdemokraterna. Men det finns vissa stolpskott som av någon outgrundlig anledning ifrågasätter, och med dolda kopplingar.
—————————–

Öfverberg är aktiv FP-politiker och hög chef för vårdföretagarna
PERSONPORTRÄTT. Vad sysslar Dagens Nyheter med? Dagen till ära har man tagit in en debattartikel som kräver att fackföreningsrörelsen ska klippa sina kopplingar till Socialdemokratin, och den är undertecknad av Ulf Övferberg ”tidigare anställd på TCO bl a som talskrivare åt ordföranden Sture Nordh”.

Det som inte står är att Ulf Öfverberg också är näringspolitisk chef för Vårdföretagarna, alltså fackföreningsrörelsens motpart på arbetsmarknaden. Det som inte heller står är att han också är ordförande för Folkpartiet på Södermalm och kandiderade för partiet till riksdagen.

Han vill inte se något organiserat samarbete mellan politiska partier och arbetsmarknadens parter – men själv företräder han alltså båda. Och tillåts underteckna med ”tidigare anställd på TCO”.

Snyggt DN!
————————-
Allinsfritt Sverige

Vad säger man, så fort man tar klivet över till andra sidan så är solidaritet och värderingar som bortblåsta. Detta visar väl om nått vilka som representerar alliansen.

Rösta på Socialdemokraterna nästa gång du får chansen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s